Pelle Politibil På Sporet

  1. Mer om
Pelle Politibil På Sporet

Pelle Politibil På Sporet AutentiskContent [hide]

Pelle Politibil på sporet er en norsk animasjonsfilm med premiere 3. Den ble regissert av Rasmus A Pelle Politibil på sporet. 2014 | 7+ | 1 t 9 min | Mysterier. Når beskyttede dyr forsvinner fra naturparken, triller en politibil, en oter og en babyørn av Pelle Politibil på sporet. Kronprinsessa er i Bodø for å åpne den nye Havørnparken. Her ligger en ruvende havørn og ruger på et egg Pelle Politibil på sporet Kronprinsessa er tilbake i Bodø, denne gangen for å åpne den nye Havørnparken. En ruvende havørn ligger og ruger på et egg, og Pelle Pelle Politibil og Oda Oter er på sporet (Foto: Neofilm / Qvisten Animation). Pelle Politibil på sporet. Trygg spenning for de aller minste

Pelle Politibil på sporet

Men hvor lenge var Pelle og dyrene i paradis? Ikke så veldig lenge Skumle turister Det kommer nemlig en bobil rullende, med en mor og datter som ikke bare har tatt turen for å nyte den nordnorske naturen. Med sine 72 minutter er den omtrent så kort som en spillefilm kan bli, og den synes også å ha definert sitt publikum som små barn snarere enn «hele familien», som var parolen Disney i sin tid brukte for å erobre verden.

Dyr forsvinner fra park Denne gangen oppdager Pelle Politibil at noe skummelt er på gang i den nyåpnede Ørneparken.

https://lndc.us/steketemperatur-indrefilet-av-okse.php

Flere av dyrene forsvinner, og sammen med Oda Oter starter han en etterforskning som vanskeliggjøres når hans politikollegaer blir betatt de to kvinnelige mistenkte! Pernille Sørensen spiller både Mette-Marit og Oda Oter, og gjør begge figurene med glans - og ikke minst stor humor. Animatører og manusforfattere går heller ikke av veien for en aldri så liten hommage til «Ice Age», selv om «Pelle Politibil»-historien er av den litt enklere sorten enn den amerikanske giganten.

Senkningsreaksjon

Da har det allerede gått et kvarter. Det er lenge å vente på at fortellingens motor skal få fart på publikum og Pelle Politibil.

Tønsberg og Færder bibliotek

Morsomme I tillegg blir publikum av og til snytt for det som kunne blitt gøyale scener. Plutselig er for eksempel veldig mange av dyrene i Havørnparken fanget og satt i bur, uten at vi har fått se jakten.

Tors barn

Dette blir ofte ivaretatt gjennom henvisninger til mer voksne tema. I Pelle på sporet fungerer dette greit blant annet med karikaturen av kronprinsesse Mette Marit, selv om det kan innvendes at hun blir framstilt som i overkant dum.

Morsomt blir det også når politisjefen leser siste vers av «Alltid freidig når du går» idet han tror hans siste time er kommet. Men selv om det sikkert er autentisk nok når nordnorske Onkel Rikard utbryter «Herregud» og politisjefen banner så mye at han blir «sensurert» av pipelyder, så blir det hele litt merkelig. Det framstår nesten som en anakronisme, for hvem av barna forstår vel betydningen av pipelyder når voksne blir sinte?

Animasjonen har fint tempo i bevegelsene, både i biljaktscener og når ørneegg triller utfor nordnorske fjellskrenter. Oteren Oda farer av sted med overbevisende kroppsspråk.

https://lndc.us/sats-hovedkontor.php

Ansiktsmimikken er detaljert nok til å få fram nyanser, som når kronprinsesse Mette Marit åpner en ny ørnepark i Salten og kommer med de rareste replikker.

Komiker Pernille Sørensen hermer hennes sørlandske stemme på herlig vis, til særlig fornøyelse for voksne tilskuere.

PELLE POLITIBIL PÅ SPORET Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Det var hovedsaklig de minste som fikk med seg at «Pelle Politibil går i vannet» var en av de beste norske kinofilmene i 2010. I animert utgave slo regissør Rasmus Sivertsen gode streker over den amatørmessige sjarmen til barne-tv-serien og den middelmådige spillefilmversjonen fra 2002. Oppfølgeren «Pelle Politibil på Sporet» går ett steg videre i tidsriktig, fartsfylt animasjonfilmretning. Det gjør den mer internasjonal, samtidig som miljøet er sterkt forankret i Salten, naturen og folk og dyr der. Flere gode og morsomme grep gjør «Pelle Politibil på Sporet» minst like god som forgjengeren. Det er en filmatisk flukt og lekenhet over historien og måten den fortelles på som er sjelden for norsk familiefilm. Et av elementene som gir det største filmatiske løftet i Pelle-universet så langt, er musikken til Trond Bjærknes.

PELLE POLITIBIL PÅ SPORET Kommentarer:
Redaktør på Pelle politibil på sporet
Holte fra Namsos
Jeg nyter rapporterer norske nyheter merkelig. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Marn Grook.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net